Budinca de legume cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 31 Ian 2018 | 7740 vizualizari

 

Cea mai gustoasa budinca! S-a mancat toata la o singura masa :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de porc
  • 1 punga de legume ( morcov, ardei, fasole, pastai, porumb)
  • 1/3 dintr-o telina
  • 3 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • 50 g smantana
  • 60 ml lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume cu carne de porc:

Batem ouale cu smantana, adaugam patrunjel tocat si sare si piper dupa gust.

Carnea o taiem cubulete si o prajim.

Ungem un vas de yenna cu ulei, adaugam un strat de legume apoi carnea prajita.

Acoperim cu alt strat de legume si cu telina taiata cubulete.

Turnam compozitia de smantana uniform deasupra budincei si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 40 de min.

Scoatem budinca din cuptor, ii presaram deasupra cascavalul ras si mai dam 1-2 min. la cuptor.

   

TIPS-URI

1

Se poate adauga un strat de cascaval ras si la jumatea budincii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de porc cu ciuperci si paste